we are.

PSIHOTERAPIE

Nimeni nu incepe o relatie si nimeni nu se casatoreste dorindu-si sa divorteze.

Asa-i ca nu ai inceput relatia sau casnicia cu gandul la despartire?

  • Si totusi, DIVORTUL si DESPARTIREA exista.
  • Si sunt grele, stresante, traumatizante.
  • Si uneori crezi ca n-ai sa-ti mai revii vreodata.
  • Uneori iti este frica sa mai vrei o relatie.
  • Si simti cum te cuprinde disperarea pentru ca nu poti sa-l uiti sau nu poti s-o uiti.

SINGURATATEA SI FRICA DE SINGURATATE te fac sa te gandesti ca vei ramane singura pentru tot restul vietii. Sau te gandesti ca vei fi singur toata viata ta.

ANXIETATEA, TRISTETEA si DEPRESIA isi fac loc in viata ta.

Poti spune STOP disperarii: MERGI LA PSIHOTERAPIE.

Nu trebuie sa treci singura prin asta.

Nu trebuie sa rezolvi totul singur.

Da, familia si prietenii iti pot fi de ajutor dar uneori rusinea te face sa-ti ascunzi lacrimile si spaimele.

Iar uneori nu vrei sa-i incarci pe cei din jur cu probleme tale.

Scopul meu este sa te ajut! Sa-ti ofer NU DOAR sprijin ci metode testate pe sute si mii de oameni care s-au despartit, ca sa-ti cuceresti linistea si sa te bucuri din nou de viata.

Si …adevarul este ca nu iti garantez miracole dar iti garantez rezultate durabile pentru intreaga viata.

Vei sti ce greseli sa eviti si poti sa te simti mai bine saptamana de saptamana.

Cum ar fi să începi de astăzi, programând o intalnire?

Iti garantez si imi asum rapunderea sa ca nu este nevoie sa achiti nici o taxa daca nu simti ca psihoterapia alaturi de mine iti este de folos.

Dr. Gabriela Zboiu – 0745.46.03.18

Am întâlnit-o pe Gabi prin intermediul jobului pe care îl aveam. M-a impresionat din start eleganța cu care îmbina profesionalul cu amicalul. Te simți în siguranță și între prieteni cu ea, indiferent de context. Datorită ei am trecut prin perioada urâtă în care eram. A reușit prin simple întrebari să scoată din mine exact ce căutam și exact ce aveam nevoie. Și tot datorită răbdării și priceperii ei am reușit să-mi înving fricile și teroarea care mă dominau și astăzi mă aflu peste hotare, cu o viață de care sunt mândră.

E fantastic cum un om aparent simplu se poate juca alaturi de tine și se poate implica total pentru a te face să îți atingi scopul

Oana Paval

we are.

DEZVOLTARE PERSONALA

În întâlnirile de Dezvoltare Personală afli cum să fii mai încrezator, mai fericit și mai eficient.

Poți să-ți stabilești obiective și să ajungi la ele, poți să-ți folosești potențialul și să gasești curajul de a acționa.

Descoperi cum să te simți mai bine cu tine însuți.

Descoperi cum să-ți controlezi furia, panica și anxietatea, pas cu pas, până când devii mai stăpân pe viața ta. Da, nu ești bolnav sau bolnavă dacă te înfurii sau dacă îți este frică, dar poți să-ți faci viața mai bună.

Vei alege mai ușor și mai repede fără să te zbați săptămâni sau luni întregi neștiind ce să faci.

Vei ști cât de important este limbajul corpului și ce se întâmplă când stăpânești această abilitate.

Îți crești stima de sine și încrederea în tine și te vei simți liber să-ți trăiești viața.

Și nu, nu îți garantez că îți descoperi sensul vieții, că devii un magnet financiar sau vreun idol al orașului. Nu îți garantez iluzii și povești.

Îți garantez însă că nu e nevoie să achiți nici o taxă dacă nu simți că dezvoltarea personală alături de mine îți este de folos.

Cum ar fi să începi de astăzi, programând o intalnire?

Dr. Gabriela Zboiu – 0745.46.03.18
email – contact@gabrielazboiu.ro


we are.

BUSINESS COACHING

CUM ÎȚI ALEGI UN COACH?

Conform unui studiu publicat de Harvard Business Review în 2009, într-un articol de Diane Coutu și Carol Kauffman, printre cele mai importante criterii ca să îți alegi un coach se afla urmatoarele

  • experiența acelui coach in probleme similare,
  • calitatea clienților cu care a lucrat deja și care îl recomandă
  • experiența în domeniul psihoterapiei

48% din motivele pentru care este angajat un coach sunt reprezentate de Dezvoltarea Potențialului și Facilitarea Tranziției

Coachingul, ca orice alt serviciu pe care îl poate accesa o companie, un manager, un antreprenor, un lider de echipă, un avocat, etc, funcționează doar dacă sunt atinse câteva condiții

1 Este obligatoriu să fii motivat să te schimbi.

NU angaja un coach care să-ți “repare” problemele comportamentale, dacă-i învinovățești pe ceilalți, dacă o faci pe-a victima neînțeleasă, dacă ai convingeri cu rădăcini prea adânci. Va fi timp irosit și vor fi cheltuieli inutile.

2 Trebuie să existe o “chimie”, o potrivire cu coach-ul.

Dacă nu există, daca nu se creează, nu vei avea încrederea absolut obligatorie pentru ca procesul de coaching să dea rezultate.

3 Situația sau problema pentru care angajezi un coach, este din arealul acoperit de coaching.

NU angaja un coach dacă ai nevoie de consultanță sau training specific afacerii tale.

CÂND AI NEVOIE DE COACHING?

Dacă treci printr-o perioadă mai haotica, dacă firma ta trece printr-o transformare, ai nevoie de un business coach.

Te pot ajuta să depășești momentele dificile și vei descoperi că tranziția poate fi contextul și ocazia de a scoate la lumină valențe și puteri pe care nu știai că le ai pentru că în întâlnirele de coaching abordezi problemele curente, cele cu care te confrunți acum și cauți soluțiile cele mai potrivite pentru tine.

Dacă vrei să te dezvolți, ai structura și toată logistica necesară, ai capitalul uman dar nu știi CUM să faci asta, ai nevoie de un business coach.

Găsim și construim strategiile de viitor cele mai optime și mai adaptate businessului tau.

Îți dezvolți abilitățile necesare și dobândești resursele care îți sunt de folos pentru a-ți duce planurile la îndeplinire.

Dacă îți găsești greu motivația sau nu reușești să fii motivat suficient de mult timp pentru a finaliza ceea ce ți-ai propus, te pot ajuta, nu doar să fii pe linia de plutire dar să obții performanță în planurile tale.

Te pot ajuta pe tine și îți pot ajuta echipa prin instrumente specifice și tehnici avansate de comunicare, întrebari pentru clarificare, ghidare, stabilirea obiectivelor și a pașilor necesari pentru a atinge acele obiective.

Îți descoperi punctele forte și poți să lucrezi la punctele mai slabe.

Iar dacă ai nevoie de un echilibru între viața de familie și cea profesională, îl putem găsi împreună.

Cum ar fi să începi de astăzi, programând o intalnire?

Dr. Gabriela Zboiu – 0745.46.03.18
email – contact@gabrielazboiu.ro


we are.

COPYWRITING

STRATEGIC COPYWRITING

Daca materialele scrise iti dau batai de cap, ai nevoie de mine!

Ca sunt emailuri de multumire catre clienti sau prezentarea firmei tale intr-o brosura, te pot ajuta. Pot scrie pentru tine.

Pot fi raspunsuri care au nevoie de o anumita formulare, poate fi o negocire care se desfasoara in scris, pot fi invitatii la un eveniment sau poate trebuie sa scrii un raspuns oficial.

Toate acestea te pot scoate din ritmul tau de lucru si te pot stresa mai mult decat trebuie pentru ca nu vrei sa te faci de ras. Si mai mult, vrei sa transmiti ceva intr-o maniera eleganta si avantajoasa pentru tine.

Sau poate iti doresti sa fii clar, concis …dar la fel de bine, poate nu iti doresti sa fii exact, vrei sa transmiti doar ceeea ce te avantajeaza.

Daca sau esti invitat la un interviu, daca trebuie sa sustii o prezentare a ta sau a firmei tale, te pot ajuta.

Scriu pentru tine.

Totul te reprezinta, si produsele si rezultatele dar si maniera in care comunici.

Nu compune tu, nu mai rataci intre cuvinte si nu mai pierde timpul.

Fii un profesionist si lucreaza cu profesionisti!

Ma poti suna – 0745.46.03.18 sau imi poti trimite un email – contact@gabrielazboiu.ro

Inainte si dupa - Exemplul 1

Inainte

Dragi parteneri, colaboratori si dragi cititori!,

Infiintata in septembrie 2002, FIRMA si-a castigat pe parcursul anilor un prestigiu in domeniul ingineriei in Romania, prin oferirea unor servicii de proiectare de calitate in domenii ca infrastructura de transport rutier, lucrari de arta, constructii civile, constructii industriale, retele hidroedilitare sau infrastructura a parcurilor eoliene.

Societatea noastra este o societate tanara, dinamica si intr-o continua transformare pentru a putea oferi servicii foarte bune clientilor nostri, in concordanta cu evolutia tehnico economica a secolului XXI si in concordanta cu tendintele globale de protectie a mediului.

Specialistii nostri vor gasi intotdeauna solutii noi si tehnologii noi pentru a le implementa in cadrul proiectelor astfel incat acestea sa aiba un raport cost/beneficiu cat mai ridicat, in avantajul clientilor nostri, fie privati sau autoritati publice locale. Oamenii nostri fac diferenta.

Realizarea si implementarea cu succes a numeroase proiecte finantate cu fonduri europene nerambursabile stau marturie a faptului ca FIRMA ofera clientilor sai servicii la standarde inalte de calitate. Pe langa servicii de proiectare noi oferim si servicii de asitenta tehnica si consultanta in domeniul tehnic.

Suntem tineri!

Suntem entuziasti!

Suntem profesionisti!

Suntem cei mai buni!

Dupa

Multumim pentru incredere!

Cu mandrie putem spune ca in X ani de experienta, din 2002, am ajuns printre cei mai buni.

Si pentru ca marimea conteaza, proiectele noastre sunt mari: Infrastructuri pentru Parcuri Eoliene, Infrastructura de Transport Rutier, Lucrari de Arta, Constructii Industriale, Constructii Civile, Retele Hidroedilitare.

Peste 300 de proiecte castigate, realizate si implementate cu Fonduri Europene Nerambursabile sunt martori pe viata ca FIRMA isi onoreaza clientii.

Rezultatele obtinute garanteaza si demonstreaza calitatea serviciilor noastre.

Secretul nostru nu consta in noroc ci in munca.

Solutiile cele mai profitabile si bunastarea clientilor nostri, privati sau autoritati publice locale, sunt la fel de importante ca folosirea celor mai noi si mai performante tehnologii din sec. XXI.

Asistenta Tehnica si Consultanta in domeniul tehnic completeaza si aduc siguranta colaboratorilor nostri.

 

 

Cu respect,

 

 

Inainte si dupa - Exemplul 2

Inainte

Invitaţie

 

Stimată Doamnă/ Stimate Domnule….,

SC FIRMA SRL are deosebita plăcere de a vă invita în ziua de joi, 11 noiembrie 2012 în oraşul Iaşi, în Str………….., începând cu orele 16:00 în incinta Show-room-ului ……. la

inaugurarea oficială a ____________

Prezenţa dumneavoastră în cadrul evenimentului este o onoare pentru noi şi vă mulţumim anticipat pentru colaborarea dintre companiile noastre şi parteneriatul dezvoltat.

Pentru confirmarea participării dumneavoastră vă rugăm să ne contactaţi până la data de 25 octombrie, la numerele de telefon: Tel/Fax: +40 232/123456, +40 0712 345 678 sau la e-mail: office@firma.ro.

 

Vă mulţumim!

 

Dupa

Mulțumim pentru că ne sunteți alături!

Stimată Doamnă …

Este o mare onoare, o plăcere și o bucurie să fim împreună și atunci când sărbătorim.

Prezența dumneavoastră la Inaugurarea Oficială a _______________________va fi încă un motiv de recunoștință și de mândrie, pentru că alături de Oameni, cu Oameni Remarcabili putem avea rezultate.

Participarea dumneavoastră la acest eveniment ne întărește certitudinea că suntem și putem fi un partener de încredere.

Joi, 11 noiembrie 2012.
Str._____________, in incinta _____________
Ora 16.00-19.00

Vom fi incantati sa ne auzim pentru confirmare la:

Tel/Fax: 0232/123456
0712 345 678
Sau este suficient un email: office@firma.ro.

Inainte si dupa - Exemplul 3

Inainte

Stimate domnule _________

 

Tin sa va informez ca ___________________________a fost confirmat prin decizia nr……… emisa de catre ­­­­­­­­­­­­­­­­__________________

 

Din dorinta de a marca acest eveniment dar si un nou inceput pentru SC FIRMA , dat fiind sprijinul direct, nemijlocit si permanent acordat SC FIRMA de dumneavoastra si de catre toti factorii implicati din cadrul aparatului guvernamental, avem deosebita placere de a va invita sa participati la Conferinta de Presa “___________________” ce va avea loc in data de …………., ora 11, la sediul societatii – Bd. ________ nr 8, Iasi.

 

Am fi onorati de prezenta dvs care ar intari inca odata sprijinul pentru relansarea economica a SC FIRMA Iasi.

 

 

 

Dupa

Stimate Domnule ___________,

 

Va multumim/va multumesc pentru sprijinul nemijlocit, direct si permanent pe care dumneavoastra personal impreuna cu toti factorii implicati din cadrul aparatului guvernamental, l-ati acordat SC FIRMA .

 

Va informez ca Planul de ______________ al SC FIRMA a fost confirmat prin __________ nr………….emisa de catre _______________

 

Ne onoreaza prezenta si sprijinul dumneavoastra si de aceea dorim sa marcam acest eveniment printr-o Conferinta de Presa “________ ________________”, Conferinta la care va invitam luni, 11.05.2015, ora 11.00, la sediul societatii – Bd. ________nr. 8, Iasi.

 

Participarea dumneavoastra intareste si sprijina mesajul pe care vrem sa il transmitem, si anume relansarea economica a SC FIRMA Iasi

Exemplul 4

Scrisoare de multumire

Alegerea Dvs. ne-a adus satisfacție, bucurie și mândrie
pentru că am reușit să vă îndeplinim așteptările.

Mulțumirea Dvs., atunci când priviți, atingeți sau folosiți
aceste piese de mobilier este și mulțumirea noastră.

Zâmbetul unui client mulțumit sau o strângere de mână
la finalul unei lucrări este de multe ori
garanția că ceea ce am făcut este folositor, elegant, practic și util
pentru acea persoană.

Înțelegerea, Răbdarea și Deschiderea Dvs. ne-au ajutat enorm
în colaborarea noastră.

Pentru toate acestea vă prețuim și vă mulțumim!